Vilhena verlaat Rusland en vervolgt carrière in Spanje

17 januari 2022, 21:03

Tonny Vilhena heeft zijn overgang naar Espanyol afgerond. De huidige nummer elf van La Liga heeft de komst van de 27-jarige middenvelder maandagavond bevestigd.

Vilhena wordt donderdag officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club. Espanyol huurt hem tot het einde van het seizoen van FK Krasnodar. Als Vilhena de komende maanden goed bevalt, dan heeft Espanyol de optie om hem definitief over te nemen.

Zo komt er in elk geval voorlopig een einde het Russische avontuur van Vilhena. De middenvelder maakte in de zomer van 2019 voor ongeveer negen miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Krasnodar. In totaal speelde Vilhena 79 officiële wedstrijden voor de Russische club.

Vilhena werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, maar zet zijn loopbaan nu definitief niet voort bij zijn vorige club. Mocht Espanyol over een aantal maanden besluiten niet definitief in zee te gaan met de middenvelder, dan keert Vilhena terug naar Rusland. Bij Krasndor ligt hij nog tot medio 2024 vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen