'PSV ondernam poging voor transfervrije Christian Eriksen'

17 januari 2022, 23:31   Bijgewerkt: 18 januari 2022, 00:16

PSV heeft geprobeerd om Christian Eriksen in te lijven, zo meldt De Limburger. De Deense middenvelder is de afgelopen periode door nog eens twee andere clubs uit de Eredivisie benaderd. Hoewel Eriksen 'serieus heeft geluisterd' naar PSV, leidde dat niet tot een contract. Naar het zich laat aanzien gaat de spelmaker weer aan de slag in de Premier League.

PSV en twee andere clubs wilden Eriksen wel in de armen sluiten na zijn min of meer noodgedwongen vertrek bij Internazionale. De middenvelder trok de deur bij de kampioen van Italië achter zich dicht omdat hij vanwege zijn onderhuidse defibrillator niet in in de Serie A mag voetballen. Dat kastje kreeg hij aangemeten nadat hij tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland een hartstilstand kreeg.

Hoewel Eriksen heeft geluisterd naar het verhaal van PSV, is de Eindhovense club er niet in geslaagd om hem te verleiden tot een terugkeer in de Eredivisie. 'Dat PSV inspanningen heeft gedaan om de man, die al 109 interlands achter zijn naam heeft staan en die dit jaar andermaal aan het WK in Qatar wil deelnemen, binnen te halen is een stevig signaal dat ze er in Brabant alles aan doen om Ajax van de landstitel af te houden', zo valt er te lezen.

Waarschijnlijk vervolgt Eriksen zijn loopbaan in de Premier League, een voor hem bekende competitie. De voormalig speler van Tottenham Hotspur geniet belangstelling van Brentford, dat al jaren word geleid door Denen, en drie andere clubs die uitkomen op het hoogste Engelse niveau.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen