'Dembélé wil alsnog blijven, zaakwaarnemer boos op Barça'

18 januari 2022 – Ousmane Dembélé lijkt alsnog te willen blijven bij FC Barcelona. De Fransman beschikt over een aflopend contract en leek lange tijd op weg naar de uitgang, maar de aanvaller zou bij de clubleiding van FC Barcelona hebben aangegeven dat hij langer wil blijven bij de topclub. Er zijn echter nog wat hobbels op de weg.

'Dembélé wil alsnog blijven, zaakwaarnemer boos op Barça'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dembélé heeft namelijk nog altijd forse salariseisen, zo meldt SPORT. De regelmatig geblesseerde buitenspeler hoopt met zijn nieuwe verbintenis tot de best betaalde spelers van de topclub te gaan behoren. Barça kampt echter met gigantische financiële problemen en kan Dembélé geen nieuw miljoenencontract voorschotelen. Desondanks hoopt Dembélé op een langer verblijf.

Zijn zaakwaarnemer Moussa Sissoko is echter niet blij met de handelswijze van FC Barcelona. De club dreigde Dembélé tot het einde van het seizoen op de bank te posteren omdat hij geen respect naar de club had getoond. "Dit soort manieren van druk zetten werkt niet", aldus Sissoko tegen RMC Sport. "Dat accepteer ik niet voor mijn spelers."

"Natuurlijk, onze eisen zijn hoog. Maar het gaat hem niet allee om het geld. We zouden graag met de clubleiding in gesprek gaan. Op deze manier lijkt een breuk namelijk aanstaande."

Reacties

LaLiga

gerelateerd