Willem II verkoopt Wriedt aan onbekende Duitse club

19 januari 2022, 20:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II staat op het punt afscheid te nemen van Kwasi Wriedt. De Tilburgers laten de 27-jarige aanvaller volgens De Telegraaf terugkeren naar Duitsland, waar hij bij een nog onbekende club in de 2. Bundesliga aan de slag gaat.

Willem II en de Duitse club zijn al akkoord over de transfer van Wriedt. Komende donderdag wordt de aanvaller medisch gekeurd door zijn nieuwe werkgever. Dan zal ook bekend worden bij welke club hij aan de slag gaat.

Wriedt streek anderhalf jaar geleden neer in Tilburg na een succesvol seizoen bij Bayern München II. Mede door enkele kleine blessures heeft de Ghanees international spitsen als Fran Sol, Alexander Isak en Vangelis Pavlidis niet kunnen doen vergeten. In 42 competitiewedstrijden kwam de spits twaalf keer tot scoren, waarvan vier maal in het huidige seizoen.

Het Duitse voetbal is Wriedt niet onbekend. De aanvaller werd opgeleid door St. Pauli en kwam ook uit voor Lüneburger Hansa, VfL Osnabrück en Bayern München. Bij laatstgenoemde club speelde hij zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen