Bergwijn laat Ajax balen met heldenrol in shirt van Tottenham

20 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 19 januari 2022, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 19 januari.

Bergwijn held van Tottenham Hotspur na krankzinnige slotfase

Steven Bergwijn heeft Tottenham Hotspur woensdagavond op spectaculaire wijze de volle buit bezorgd tegen Leicester City. De Nederlandse aanvaller boog in een krankzinnige slotfase eigenhandig een achterstand om door zowel in minuut 95 als 97 te scoren: 2-3.

Groningen komt dubbele valse start niet te boven en ligt uit beker

NEC Nijmegen heeft zich woensdagavond verzekerd van een ticket voor de kwartfinale van de KNVB Beker. Op bezoek bij FC Groningen bleek de ploeg van trainer Rogier Meijer met 1-2 te sterk. Een vroeg doelpunt in zowel de eerste als de tweede helft hielp NEC in het zadel.

NAC Breda dankt Olij en knikkert PEC Zwolle uit bekertoernooi

NAC Breda heeft woensdagavond opnieuw een flinke tik uitgedeeld aan PEC Zwolle. In de achtste finale van de KNVB Beker bleek de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie met 2-1 te sterk voor de hekkensluiter van de Eredivisie. De grote man bij de thuisploeg was doelman Nick Olij.

AZ schakelt dankzij Pavlidis bijzonder matig Twente uit

AZ heeft woensdagavond de kwartfinale van de KNVB Beker bereikt door met 1-2 te winnen van een bijzonder matig FC Twente. Het had vrijwel de hele wedstrijd geen kind aan de Tukkers, die nog wel op voorsprong kwamen na een rake strafschop van Ricky van Wolfswinkel.