Opmerkelijk nieuws ESPN: Ajax maakt werk van Ihattaren

20 januari 2022, 12:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Niet FC Utrecht, maar Ajax lijkt er met Mohamed Ihattaren vandoor te gaan. De Amsterdammers zijn druk in gesprek met Juventus om de aanvallende middenvelder naar Nederland te halen. Waar Utrecht inzette op een huurdeal, denkt de regerend landskampioen aan een huurtransfer met optie tot koop aan het einde van het seizoen.

Met dat nieuws komt ESPN donderdagmiddag op de proppen. Zaakwaarnemer Ali Dursun wil niet reageren op het nieuws. De aanvallende middenvelder maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van PSV naar Juventus, maar werd door de Italiaanse topclub meteen verhuurd aan Sampdoria. Dat werd een dramatische periode. De Nederlandse voetballer voelde zich niet thuis bij de club en vertrok naar Nederland, waar hij voor zichzelf ging trainen.

In gesprek met De Telegraaf liet hij al weten dat hij het liefst in Nederland bleef. FC Utrecht leek lange tijd de beste papieren te hebben, maar nu lijkt Ajax er met het talent vandoor te gaan. mocht hij de komende maanden genoeg indruk maken in de Johan Cruijff ArenA, dan kan de club de optie tot koop lichten. Gebeurt dat, dan tekent Ihattaren automatisch een contract voor vier seizoenen bij de Amsterdammers.

De Telegraaf meldt nu dat de voetballer al gesproken heeft met Erik ten Hag en dat het gesprek van beide kanten goed voelde. Het medium schrijft echter dat Ajax de voormalig PSV'er niet voor een paar maanden, maar voor anderhalf seizoen wil huren. Over een mogelijke koopoptie wordt er niet gesproken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen