FC Utrecht verhuurt gepasseerde Paes, belangstelling Seuntjens

20 januari 2022 – FC Utrecht heeft keeper Maarten Paes (23) verhuurd aan de Amerikaanse club FC Dallas. De 23-jarige sluitpost speelt de rest van dit seizoen voor het Major League Soccer-team. Ook is er een koopoptie bedongen door de MLS-club.

FC Utrecht verhuurt gepasseerde Paes, belangstelling Seuntjens

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Beide clubs hebben de deal, die al even aanstaande was, donderdagmiddag bevestigd. Voor FC Utrecht is het een manier om Paes in de picture te zetten, in plaats van op de bank. Na een uitstekende seizoensstart, kende de goalie een mindere tweede deel van de eerste seizoenshelft, waardoor hij door trainer René Hake werd gepasseerd ten faveure van Fabian de Keijzer na de winterstop. In de MLS kan Paes aan zijn waarde werken en mogelijk FC Utrecht op die manier nog een mooi bedrag opleveren.

"Nadat deze maand de concurrentiestrijd om een plek onder de lat niet in zijn voordeel werd beslist, heeft hij bij ons aangegeven graag voor deze kans te willen gaan", legt Jordy Zuidam, technisch directeur van de Domstedelingen, de transfer uit. "Wij hebben begrip voor dat uitgangspunt en zijn met FC Dallas tot een oplossing gekomen die bij alle betrokken partijen tot tevredenheid stemt."

Lees ookDe Keijzer debuteert onder Utrecht-lat tegen Ajax: "Blijheid, trots"

Belangstelling voor Seuntjens
Verder kwam Voetbal International donderdag met het nieuws dat er opnieuw interesse is in Mats Seuntjens. De middenvelder stond afgelopen zomer op het lijstje van Feyenoord, maar destijds kwam het niet tot een deal. Ditmaal is er volgens het weekblad interesse uit Zuid-Korea voor Seuntjens, wiens contract in de zomer afloopt. Fortuna Sittard heeft wel een cluboptie en wil hem vanwege de huidige degradatiestrijd niet laten gaan. Zelf zou hij een transfer naar een club ver buiten Nederland overigens ook niet echt zien zitten.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd