Ten Hag over Ihattaren-vraag: "Vanuit journalistieke achtergrond"

20 januari 2022 – Ajax-trainer Erik ten Hag wilde donderdagavond niet al te veel kwijt over de vermeende interesse in Mohamed Ihattaren. De oefenmeester werd geconfronteerd met de pikante geruchten, maar kon er niet al te veel over zeggen. "Als hij speler van Ajax is, kan je me er alles over vragen. Maar zo ver is het niet."

Ten Hag over Ihattaren-vraag: "Vanuit journalistieke achtergrond"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Die uitspraken deed hij tegenover ESPN voor het duel met Excelsior Barendrecht in de KNVB Beker. "Niks", glimlachte Ten Hag op de vraag wat hij kon zeggen over de komst van Ihattaren. "Dat is het enige antwoord dat je gaat krijgen, ja. Wij praten nooit over een transfer. Er worden zoveel spelers met ons in verband worden gebracht en die van ons in belangstelling zouden staan."

Ten Hag kon niet bevestigen of Ajax al gesproken heeft met Ihattaren. "Het heeft geen zin om er naar te vragen", zei de oefenmeester, die aan het einde van het vraaggesprek nogmaals geconfronteerd werd met het gerucht. "Wij kunnen daar niets over zeggen. Vanuit journalistieke achtergrond snap ik de vragen wel. Maar je moet op een gegeven moment ook weten: we kunnen daar niets over zeggen."

Lees ookIhattaren-details over Ajax-deal: PSV en Feyenoord wezen hem af

Ook ging het nog even kort over de wedstrijd met de amateurs. "We benaderen het serieus. Het zijn goed georganiseerde ploegen", zei Ten Hag, ondanks de vele wijzingen in de opstelling. Jay Groter is ook een speler die de kans kreeg van de coach. "Hij doet het uitstekend. We weten in welk traject hij zit. Daar hebben we samen voor gekozen, mét Jay. Keepen is een ervaringsvak. Hij doet het gewoon naar behoren en zit in de ontwikkeling, hetgeen wij verwacht hadden." 

Reacties

Ajax

gerelateerd