Idrissi verlaat Sevilla en gaat degradatievoetbal spelen

21 januari 2022, 09:41

Oussama Idrissi heeft Sevilla tijdelijk verlaten. De 25-jarige aanvaller gaat de komende maanden Cádiz helpen in de strijd tegen degradatie.

?De clubs hebben het transfernieuws donderdagavond wereldkundig maakt. Het is de tweede keer dat Idrissi op huurbasis vertrekt bij Sevilla. Vorig seizoen ruilde hij ook in de winter van club. Toen stapte Idrissi over naar Ajax, waar hij weinig aan spelen toekwam.

Idrissi staat sinds de zomer van 2020 onder contract bij Sevilla. De Spaanse club nam hem destijds voor twaalf miljoen euro van AZ. Zijn avontuur in Andalusië is vooralsnog geen onverdeeld succes. In alle competities speelde hij nog maar zeventien wedstrijden voor Sevilla. In maart 2020, toen hij nog speler van AZ was, maakte hij zijn laatste officiële doelpunt.

Daar moet de komende maanden verandering in komen. Bij Cádiz komt Idrissi terecht bij de nummer negentien van La Liga. De laagvlieger moet de komende maanden alles op alles zetten om niet na twee seizoenen terug te keren op het tweede niveau.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen