Uit beeld verdwenen Svilar gepolst door Nederlandse clubs

21 januari 2022 – Mile Svilar is vermoedelijk bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Benfica. De 22-jarige doelman is toe aan een nieuwe uitdaging, die mogelijk in de Eredivisie ligt.

Uit beeld verdwenen Svilar gepolst door Nederlandse clubs

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Svilar is een keeper met een bijzonder verhaal. De doelman werd opgeleid door RSC Anderlecht en stapte zonder zijn officiële debuut te hebben gemaakt in 2017 over naar Benfica. In dat jaar werd hij op achttienjarige leeftijd de jongste doelman in de Champions League ooit. Het leek het begin van zijn doorbraak, maar zijn belofte heeft hij vooralsnog niet kunnen inlossen.

"Mile houdt van het leven in Portugal en vindt Benfica een prachtige club, maar beseft dat het tijd wordt om elders zijn kans te gaan", vertelt vader Ratko Svilar aan Sporza. "Hij wil dan ook niet bij Benfica blijven. Zijn sportieve toekomst is hier te onzeker - er komen niet genoeg kansen."

Meerdere clubs houden de situatie van Svilar in Portugal nauwlettend in de gaten. "Of we al aanbiedingen kregen? Nog niks concreets, maar clubs uit België en Nederland polsten al. We bekijken rustig alle opties en wachten op de juiste volgende stap voor Mile", aldus de vader.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd