Van Seumeren kraakt Ihattaren: "Het grote geld is belangrijker"

21 januari 2022 – Frans van Seumeren vindt het geen slimme zet van Mohamed Ihattaren om naar Ajax te gaan. De aanvallende middenvelder leek op huurbasis naar FC Utrecht te gaan, maar inmiddels lijkt de topclub uit Amsterdam de beste papieren te hebben om het talent in te lijven.

Van Seumeren kraakt Ihattaren: "Het grote geld is belangrijker"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Als die jongen verstandig zou zijn… hij had in de toekomst altijd nog naar Ajax kunnen gaan. Hij moet nu in zijn vertrouwde omgeving zijn. Uiteindelijk zie je dan dat het grote geld belangrijker is dan zijn sportieve prestaties. Wij hadden duidelijk de indruk dat hij naar ons toe zou komen. Die jongen heeft zelf heel snel de publiciteit gezocht", doelt de eigenaar van FC Utrecht bij RTV Utrecht op het interview in De Telegraaf. "Als het stil was gebleven, dan denk ik dat het goed was gekomen."

Lees ook: Ihattaren openhartig over Italiaans fiasco: "Alsof ik niet bestond"

FC Utrecht wilde de middenvelder voor anderhalf jaar huren van Juventus, dat hem deze zomer transfervrij overnam van PSV. In Eindhoven kende hij een uitstekende start onder Mark van Bommel, maar bij Roger Schmidt wist hij zich nooit onomstreden te maken. Het Italiaanse avontuur voldeed de middenvelder allesbehalve, omdat hij meteen verhuurd werd aan Sampdoria en zich daar geen moment thuisvoelde. Hij wilde daarom graag terugkeren naar Nederland. Ajax wil Ihattaren huren met een koopoptie.

Lees ook: Gakpo reageert op mogelijke Ajax-transfer Ihattaren: "Jammer"

[tweet,ESPNnl/status/1484602342624354310]

Reacties

Ajax

gerelateerd