Eriksen traint bij Jong Ajax, maar wil naar Premier League

21 januari 2022 – Christian Eriksen heeft zich vrijdag laten zien bij Jong Ajax. De middenvelder miste het groepsgevoel en keerde daarom voor even terug in Amsterdam. De voetballer gaat niet definitief terugkeren in Amsterdam: hij is op weg naar de Premier League, laat zijn zaakwaarnemer weten.

Eriksen traint bij Jong Ajax, maar wil naar Premier League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Christian wil naar de Premier League en ik verwacht dat dit ook gaat gebeuren", zegt Martin Schoots in gesprek met De Telegraaf. De middenvelder werd de afgelopen weken aan meerdere clubs gelinkt, maar hij zou zijn zinnen dus hebben gezet op een terugkeer naar Engeland. Eerder was hij daar actief voor Tottenham Hotspur. Nu zou Brentford het meest concreet zijn. "Hij wil naar een club, waar hij zo veel mogelijk aan spelen toekomt. Om op het WK te kunnen spelen, moet hij fit worden en op het hoogste niveau actief zijn."

Eriksen werd tijden het Europees kampioenschap getroffen door en hartstilstand en speelde daarna geen officiële wedstrijd meer. Lang was het de vraag of hij überhaupt weer het voetbalveld op zou gaan, maar de middenvelder wil niets liever. Hoewel hij al lang niet meer gespeeld heeft, maakte hij indruk bij de beloftenploeg van Ajax. Dat stelt Mike Verweij, die schrijft dat 'de spelers van Jong Ajax een masterclass topvoetbal hebben gekregen'.

Reacties

Ajax

gerelateerd