Prijskaartje Liverpool-verdediger te gortig voor PSV

22 januari 2022 – PSV heeft recent geprobeerd om Nathaniel Phillips in te lijven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Liverpool zag echter geen heil in het huurvoorstel van de Eindhovenaren. De Engelse grootmacht wil de 24-jarige centrumverdediger in principe alleen verkopen.

Prijskaartje Liverpool-verdediger te gortig voor PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Liverpool heeft een prijskaartje van twaalf miljoen euro om de nek van Phillips gehangen. Dat is PSV te gortig. De Eindhovenaren willen voor het sluiten van de transfermarkt een vervanger voor de geblesseerd geraakte André Ramalho aantrekken, maar zijn niet voornemens diep in de buidel te tasten.

Mogelijk denkt Liverpool richting het einde van de transferperiode anders over het verhuren van Phillips, maar de kans is groter dat de Engelse verdediger wordt verkocht aan een andere Premier League-club. West Ham United en Watford zijn in de markt voor Phillips, al willen zij vooralsnog niet aan de vraagprijs van Liverpool voldoen.

PSV houdt de situatie van Phillips in de gaten, maar is ondertussen doorgeschakeld naar andere mogelijkheden. De Eindhovenaren werd kortgeleden ook in verband gebracht met Anel Ahmedhodzic, maar de verdediger van Malmö FF lijkt ook te duur.

Reacties

PSV

gerelateerd