'Chelsea hoopt Dembélé voor zacht prijsje over te nemen'

22 januari 2022, 10:55   Bijgewerkt: 22 januari 2022, 14:31

De toekomst van Ousmane Dembélé ligt mogelijk in de Premier League. Chelsea bereidt volgens diverse media een bod voor op de 24-jarige aanvaller van FC Barcelona. De Londense club hoopt Dembélé voor een zeer zacht prijsje te kunnen overnemen.

Barcelona zette Dembélé deze week pontificaal in de etalage. De aanvaller moet onmiddellijk vertrekken omdat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Het is voor Barça de enige manier om nog wat te verdienen aan de speler die ruim vier jaar geleden voor een slordige 140 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund.

Chelsea is een van de clubs die het contract van Dembélé wel wil afkopen. De nummer drie van de Premier League hoopt dat Barça bereid is om de veelbesproken aanvaller voor een schamele transfersom van vier miljoen te laten gaan. Eerder onthulde de Franse krant Le Parisien dat Barcelona de vraagprijs voor Dembélé heeft vastgesteld op twintig miljoen euro.

Mocht Barcelona er niet in slagen om Dembélé voor 1 februari te verkopen, dan loopt de aanvaller komende zomer gratis de deur uit. Bovendien moeten de Catalanen dan nog een half jaar het salaris van de 27-voudig Frans international doorbetalen. Barça bevindt zich zodoende in een ongunstige onderhandelingspositie, waar een club als Chelsea van hoopt te profiteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen