'Lang heeft vertrekwens en staat op verlanglijst van grootmacht'

22 januari 2022 – Noa Lang hoopt komend seizoen aan de slag te gaan bij een nieuwe club. De aanvaller van het Nederlands elftal is aan zijn tweede seizoen bezig bij Club Brugge en denkt dat hij is uitgeleerd bij de Belgische topclub. Hij heeft daarom nu al besloten dat hij in de zomer een transfer naar een grotere club gaat maken.

'Lang heeft vertrekwens en staat op verlanglijst van grootmacht'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Lang zou 'koste wat het kost' willen vertrekken bij Club Brugge, waar hij is uitgegroeid tot een van de beste spelers van de competitie. Deze maand greep hij tot zijn eigen verbazing nog naast de Gouden Schoen voor de beste speler van de Jupiler Pro League. Lang acht zichzelf klaar voor een stap naar een internationale topclub.

Die uitspraken zijn ook in Liverpool terechtgekomen. Volgens The Athletic staat Noa Lang bovenaan de verlanglijst van de grootmacht om komend seizoen aan de slag te gaan in de Premier League. Hij is echter niet de enige Nederlander die wordt begeerd. Ook Arnaut Danjuma wordt namelijk al weken in verband gebracht met een transfer naar The Reds.

De 22-jarige Lang is opnieuw bezig aan een topseizoen bij Club Brugge. In twintig wedstrijden was de Nederlander goed voor zes doelpunten en tien assists in de competitie. Vorig seizoen stokte zijn productie op zestien doelpunten en negen assists.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd