Van de Beek ziet United vanaf bank in extremis winnen

22 januari 2022, 17:55

Manchester United heeft een extreem zwaarbevochten zege geboekt in de Premier League. Zonder Donny van de Beek op het veld werd directe concurrent West Ham United met 1-0 verslagen. Marcus Rashford tikte in de derde minuut van de blessuretijd de winnende treffer tegen de touwen.

Of United er na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer beter op is geworden? Dat wel. In de laatste tien competitieduels werden zes overwinningen geboekt, drie gelijke spelen en werd er slechts eenmaal verloren. Toch worden er nog te veel punten gemorst om écht aan te kunnen haken in de strijd om directe tickets voor de Champions League. De overwinning op West Ham werd daarom met open armen ontvangen. Rashford beloonde het goede spel van zijn ploeg in de absolute slotfase met de winnende goal.

Bij de topclub begon Donny van de Beek opnieuw op de bank. De Nederlander heeft een vertrekwens, maar Rangnick verwacht dat hij het seizoen afmaakt bij de grootmacht. Zaterdag kregen Scott McTominay en Fred de voorkeur als controlerende middenvelders. Door de zege is Manchester United nu de nummer vier van de Premier League, een plek die het overnam van West Ham.

Leeds United - Newcastle United: 0-1

Het ambitieuze Newcastle United heeft een einde gemaakt aan een reeks van zes wedstrijden zonder overwinning. De dolende miljardenclub versloeg Leeds United met 0-1 dankzij een rake vrije trap van Jonjo Shelvey. Hij schoot zijn ploeg een kwartier voor tijd naar de zege. Newcastle staat daardoor nu achttiende en heeft nog slechts één punt achterstand op het veilige Norwich City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen