Invaller Dumfries goud waard voor Inter; Bizot verslaat Botman

22 januari 2022, 20:00

Inter heeft een extreem belangrijke zege geboekt in strijd om de Italiaanse landstitel. De regerend landskampioen knokte zich een minuut voor tijd langs de taaie degradatiekandidaat Venezia. Daarvoor mocht het de ingevallen Denzel Dumfries danken: zijn perfecte voorzet werd knap binnengekopt door Edin Dzeko. Het werd 2-1.

Venezia kwam in de eerste helft zelfs op voorsprong. De nummer zeventien van de Serie A opende via Thomas Henry de score. Lang hield het die 1-0 echter niet vast, want vijf minuten voor het rustsignaal trok Nicòlo Barella de stand gelijk. Na een harde uithaal greep de doelman van Venezia nog knap in, maar Barella prikte raak uit de rebound. Inter won uiteindelijk en staat daardoor nu op 53 punten uit 22 wedstrijden, vijf meer dan nummer twee AC Milan.

Bij Venezia ontbrak Ridgeciano Haps vanwege een blessure. Stefan de Vrij had een basisplaats bij Inter, maar dat gold niet voor Denzel Dumfries. De rechtsback van het Nederlands elftal werd gepasseerd omdat Matteo Darmian een basisplaats had. De voormalig PSV'er kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen.

Stade Brest - LOSC Lille: 2-0

LOSC Lille is er opnieuw niet in geslaagd aan te haken in de strijd om Europese tickets in Frankrijk. De ploeg van Sven Botman ging op bezoek bij het Stade Brest van Marco Bizot met 2-0 onderuit. Lille staat daardoor nu achtste met zes verliespunten meer dan nummer vier Stade Rennes. De regerend landskampioen heeft liefst achttien punten minder dan koploper Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen