Dit zijn de wedstrijden in de kwartfinale van de KNVB Beker

22 januari 2022, 22:52

Ajax neemt het in een interessant kwartfinaleduel in de KNVB Beker op tegen Vitesse. Dat heeft de loting van zaterdagavond uitgewezen. PSV treft met NAC Breda de enige niet-Eredivisieclub die nog in het toernooi actief is. De loting wees daarbij uit dat de kans op een finale tussen de Amsterdammers en de Eindhovenaren aanwezig is.

De wedstrijd tussen Ajax en Vitesse, de nummers twee en zes van de Eredivisie, is op papier het meest aantrekkelijke affiche. PSV leek met NAC Breda juist de meest gunstige loting te hebben, al schakelde de Keuken Kampioen Divisie-ploeg deze week wel Eredivisionist PEC Zwolle uit, zoals het eerder ook al deed met FC Utrecht. De andere twee wedstrijden zijn die tussen RKC Waalwijk en AZ en tussen NEC en Go Ahead Eagles. Op 8, 9 en 10 februari zullen de vier duels gespeeld worden.

Tijdens de uitzending van De Eretribune werd niet alleen voor kwartfinales geloot. Ook weten de clubs al of ze - als ze die ronde overleven - een thuis- of een uitduel tegemoet gaan. Voor Ajax of Vitesse en PSV of NAC is dat een uitduel, wat betekent dat favorieten Ajax en PSV elkaar ook in de halve finale zouden ontlopen. Als zij het weten te halen, zou dat wel eens een heel mooie finale kunnen opleveren op 17 april in De Kuip.

Alle kwartfinales:

PSV - NAC Breda

RKC Waalwijk - AZ

Ajax - Vitesse

NEC - Go Ahead Eagles

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen