Swart ziet komst Ihattaren naar Ajax wel zitten: "Hele goede speler"

23 januari 2022 – Als het aan Sjaak Swart ligt, rondt Ajax de komst van middenvelder Mohamed Ihattaren snel af. De voormalige middenvelder van PSV leek hard op weg naar FC Utrecht, tót de Amsterdammers zich in de strijd mengden.

Swart ziet komst Ihattaren naar Ajax wel zitten: "Hele goede speler"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Een hele goede speler, maar het ligt een beetje bij hemzelf", zegt Swart bij AT5. Ihattaren verkaste afgelopen zomer van Eindhoven naar Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Hoe dat afliep, is inmiddels bekend. "Hij mag van mij lekker naar Ajax komen. Een goede speler, dus misschien dat Ajax hem wel zover krijgt dat hij gaat zien hoe hij moet spelen."

Vanmiddag gaat Ajax op bezoek bij PSV, die oude club van Ihattaren. "Een uitwedstrijd tegen PSV is altijd lastig, maar zonder publiek is het net alsof je thuisspeelt", denkt Swart. "Ik denk dat iedereen scherp is. Je staat één punt achter. Dus je hebt de kans om twee punten voor te komen en dan ben je heel ver in de strijd om het kampioenschap."

Tegen FC Utrecht (0-3) begon Ajax in ieder geval goed aan de tweede seizoenshelft. "Dat hebben ze verschrikkelijk goed aangepakt. Vooral in de eerste helft en toen was de strijd beslist. Zondag zou dat ook moeten. Ik denk dat Ajax met 1-2 gaat winnen."

Reacties

Ajax

gerelateerd