Strand Larsen bevestigt Italiaanse interesse: "Was mijn beslissing"

23 januari 2022 – Jörgen Strand Larsen vertrekt deze transferwindow niet bij FC Groningen. De spits kon de voorbije weken op de interesse van het Italiaanse Genoa rekenen, maar maakt het seizoen af in het Noorden.

Strand Larsen bevestigt Italiaanse interesse: "Was mijn beslissing"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Er waren wat geruchten inderdaad, het was ook best concreet", vertelt Strand Larsen zaterdag na de 1-3 zege bij Vitesse tegenover ESPN. "Als ik eerlijk ben: ik blijf hier tot de zomer, wil het seizoen bij FC Groningen afmaken. Je kunt het nooit beloven in het voetbal, maar ik ben met mijn hoofd bij Groningen."

De interesse van Genoa is geen geheim, al wil Strand Larsen zelf niet bevestigen dat het om die club gaat. "Het was duidelijk, het was een Italiaanse club. Het team? Dat kan je zelf wel uitzoeken. Het was mijn beslissing. Ik heb het hier naar mijn zin, we gaan het seizoen goed afmaken. Ik kan nog veel laten zien. Vorig jaar maakte ik negen doelpunten, dat gaan er dit seizoen meer worden."

Welk aantal doelpunten hij voor dit seizoen in zijn hoofd heeft, wil hij niet zeggen. "Dat ga ik niet vertellen, want dan jinx ik het", klinkt het. FC Groningen klimt door de zege in GelreDome naar de elfde positie op de ranglijst en kan weer een beetje omhoog kijken.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd