Ibrahimovic adviseert Mbappé overstap naar Real Madrid te maken

23 januari 2022 – Als het aan Zlatan Ibrahimovic ligt, verkast Kylian Mbappé aankomende zomer van Paris Saint-Germain naar Real Madrid. De 23-jarige aanvaller beschikt bij de Franse koploper over een aflopend contract.

Ibrahimovic adviseert Mbappé overstap naar Real Madrid te maken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Hij vroeg me ernaar en ik antwoordde: 'Als ik jou was, zou ik naar Real gaan'", vertelt Ibrahimovic aan L'Équipe. "Zelf heb ik de kans gekregen om voor verschillende teams in verschillende landen te spelen. Dat heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling als speler."

Zlatan, inmiddels weer actief voor AC Milan, vervolgt: "Het is makkelijker om je hele loopbaan in eigen land te spelen. Althans, dat is mijn mening. Maar als je je koffers pakt en naar andere clubs gaat, is dat een heel avontuur." Zelf was de oud-Ajacied ook actief in de Spaanse competitie, bij Real's rivaal FC Barcelona.

Of Mbappé zelf ook daadwerkelijk voor Real Madrid kiest, moet nog blijken. "Alleen Kylian zelf kan die vraag beantwoorden. Hij gaat daar helemaal zelf over, maar ik zou naar Real gaan. Maar PSG moet en zal er ongetwijfeld alles aan doen om hem voor de club te behouden. Naast Real zullen andere clubs hem ook wel willen hebben. Als je als trainer de middelen hebt om Mbappé vast te leggen en daar níet voor openstaat, dan hoor je niet thuis in dit vak."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd