Slot houdt vertrouwen in Jahanbakhsh; Walemark begint op bank

23 januari 2022 – Arne Slot heeft bij Feyenoord nog geen basisplaats ingeruimd voor kersverse aanwinst Patrik Walemark. De Rotterdammers nemen het om 12.15 uur in Nijmegen op tegen NEC.

Slot houdt vertrouwen in Jahanbakhsh; Walemark begint op bank

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Walemark werd afgelopen week overgenomen van het Zweedse BK Häcken, maar heeft bij zijn nieuwe club nog maar enkele trainingssessies afgewerkt. Ook Marcus Pedersen ontbreekt, hij wordt in Nijmegen vervangen door Lutsharel Geertruida.

Slot geeft opnieuw het vertrouwen aan de afgelopen weken flink bekritiseerde Alireza Jahanbakhsh. Het lukt de Iraniër nog niet om te overtuigen in De Kuip. Luis Sinissterra begint net als Walemark op de bank in het Goffertstadion. Ook Jens Toornstra ontbreekt in de basisformatie.

Nummer drie Feyenoord hoopt bij een zege op NEC de druk te vergroten op Ajax en PSV, de nummers twee en één op de ranglijst. Die twee ploegen nemen het vanmiddag om 14.30 uur tegen elkaar op in Eindhoven. Feyenoord heeft op dit moment zes punten minder dan Ajax, de achterstand op PSV bedraagt zeven punten.


Reacties

Feyenoord

gerelateerd