Van Ginkel ziet beelden dubieus Ajax-doelpunt: "Het is schandalig"

23 januari 2022, 16:48

PSV-aanvoerder Marco van Ginkel verscheen na afloop van de door zijn ploeg met 1-2 verloren topper tegen Ajax teleurgesteld voor de camera's van ESPN. Toen hij de beelden van het beslissende doelpunt kreeg te zien, maakte de teleurstelling plaats voor boosheid.

"Ik heb het niet gezien, maar hoorde dat ie uit was", begint Van Ginkel, die direct erna de vooractie voor het doepunt van Noussair Mazraoui te zien krijgt. "Die is toch gewoon eroverheen, of niet? Je ziet vanaf hier toch dat-ie uit is. Schandalig, het is echt schandalig. De VAR checkt hem toch, of niet? Je kunt zo zien dat-ie uit is."

PSV ging voor de tweede keer in competitieverband onderuit tegen Ajax, dat door de dubieuze treffer de koppositie weer overneemt van de Eindhovenaren. "De eerste helft speelden we met een ruit op het middenveld, we waren wat afwachtender. Zij hadden veel de bal, vooral achterin. We geven één kans weg en die gaat erin. In de tweede helft wilden we wat hoger staan en meer kansen afdwingen. Maar helaas gingen ze er niet in."

Lees ook: Hierom zou de Ajax-goal terecht goedgekeurd kunnen zijn

PSV zal met een kater richting de interlandbreak - waarin het Nederlands Elftal overigens niet in actie komt - gaan. De ploeg van coach Roger Schmidt komt op 5 februari pas weer in actie. Dan wacht de nummer twee van de Eredivisie opnieuw een topper, als AZ op bezoek komt in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen