Mazraoui kondigt vertrek aan: "Dit is een mooi moment"

23 januari 2022, 17:18

Noussair Mazraoui groeide zondagmiddag uit tot de grote held in de topper tussen PSV en Ajax. Door een curieus doelpunt van de back ging Ajax er met de zege vandoor. Mazraoui vertelt tegenover ESPN hoe hij de wedstrijd en het specifieke moment heeft ervaren en hoe het zit met zijn transferstatus.

Ondanks de zege was Mazraoui niet geheel tevreden over het spel. "Het was een hectische wedstrijd. Twee teams die echt gevochten hebben. De manier waarop zij speelden maakte het lastig voor ons om te voetballen. Het was een typische wedstrijd tussen de nummers één en twee. Er was gewoon geen ruimte."

Voorafgaand aan zijn doelpunt, hield teamgenoot Daley Blind de bal net wel of net niet binnen. "Het is een situatie die voor mijn niet onbekend is. Iedereen moest aan Bernabeu denken'', doelt hij op een eerdere Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. "Daley Blind kon me geen concreet antwoord geven toen ik het aan hem vroeg. Aan zijn lichaamstaal neigde hij meer naar uit dan naar in, maar dat moet je hem zelf vragen."

Lees ook: Hierom zou de Ajax-goal terecht goedgekeurd kunnen zijn

Tot slot werd hij ook nog gevraagd naar zijn aflopende contract bij Ajax en daar had Mazraoui een duidelijke boodschap over. "Dat is een goede vraag en daar kan ik zelf ook nog geen antwoord op geven. De huidige status is dat ik komende zomer transfervrij ben. Dat is een feit. Ik loop uit contract en ik heb nog niet bijgetekend. Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans in nihil. Ik sta wel open voor een andere club. Ik speel hier al zestien jaar en dit is een mooi moment om te vertrekken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen