Lieke Martens hengelt met dubbelklapper volgende prijs binnen

23 januari 2022 – Terwijl de mannen van FC Barcelona in een sportieve crisis verkeren, gaat het met de vrouwentak van de club crescendo. De vrouwen winnen alles wat los en vast zit en nu heeft het ook de Spaanse Supercup toegevoegd aan de prijzenkast. Het was met maar liefst 7-0 te sterk voor Atlético Madrid en Lieke Martens had met twee goals een mooi aandeel.

Lieke Martens hengelt met dubbelklapper volgende prijs binnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen seizoen was een droomseizoen voor Barcelona. De Spaanse grootmacht won zowel de Spaanse beker, als het landskampioenschap, als de Champions League voor vrouwen. Daardoor stond het nu ook in de eindstrijd van de Supercup en het nam het op tegen Atlético, de ploeg die in eigen competitie op de derde plek staat.

Dat de verhoudingen tussen de vrouwenploegen immens groot zijn, werd pijnlijk duidelijk in deze Supercup. Caroline Graham werd met een hattrick de sleutelspeelster van de wedstrijd en Lieke Martens was verantwoordelijk voor de laatste twee treffers. Bij Atlético deed ook international Merel van Dongen nog mee, maar voor haar werd het een pijnlijke middag.

Lees ookVrouwen Barcelona trekken meer publiek dan de mannen

Zo heeft Barcelona wederom een prijs kunnen toevoegen aan de erelijst. Sinds Martens in 2017 voor Barcelona tekende, werd zij eenmaal kampioen, won ze eenmaal de Champions League, tweemaal de Supercopa, twee keer de Copa de la Reine en drie keer de Copa Catalunya.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd