Gakpo komt na nederlaag met nieuws over toekomst

24 januari 2022 – Cody Gakpo gaat zijn toekomst langer aan PSV verbinden. De Eindhovense aanvaller beschikt momenteel over een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan de topclub bindt, maar alles wijst erop dat hij een extra seizoen gaat tekenen bij PSV. Dat bevestigde aanvaller na de wedstrijd tegen Ajax zelf voor de camera van ESPN.

Gakpo komt na nederlaag met nieuws over toekomst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Gakpo bevestigde dat er gesprekken lopen over een verlenging voor een extra seizoen en gaf aan dat 'het wel goed gaat komen'. Daarmee kan PSV een nóg hogere transfersom vragen voor de buitenspeler. Uiteraard is niet de verwachting dat hij nog vijf seizoenen in de Eredivisie blijft spelen. Met zijn contractverlenging lijkt hij echter niet van plan om komende zomer te verkassen.

In een eerder interview gaf Gakpo al aan niet per se na dit seizoen de overstap te willen maken naar het buitenland. Gakpo is pas twee seizoenen onbetwiste basisspeler en drukt met zijn statistieken dit seizoen zijn stempel op PSV. Zijn coach Roger Schmidt heeft hem tot tweede aanvoerder benoemd, als de regelmatig gepasseerde Marco van Ginkel niet in actie komt.

Gakpo, die dit seizoen goed was voor zes doelpunten en tien assists, leed zondagmiddag een gevoelige nederlaag in eigen huis. In de topper tegen Ajax verloor PSV met 1-2, mede door een zeer dubieuze treffer van de Amsterdammers.

Lees ook: Makkelie geeft tekst en uitleg over Mazraoui-goal

Reacties

PSV

gerelateerd