'Bayern München zet in op komst Frenkie de Jong'

24 januari 2022 – Frenkie de Jong kan komende zomer de overstap maken naar Duitsland. Topclub Bayern München heeft interesse in zijn diensten en wil hem een gegarandeerde plek in de Champions League bieden, waar hij met FC Barcelona dit seizoen hoogstwaarschijnlijk naast gaat grijpen. Bovendien is hij bij Barça niet langer onomstreden.

'Bayern München zet in op komst Frenkie de Jong'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het Spaanse Diario Sport. De Jong kwam in 2019 voor liefst 85 miljoen euro van Ajax naar FC Barcelona en was de laatste jaren steevast basisspeler, maar het lukte hem niet om het spel steevast naar zijn hand te zetten. De Nederlander kreeg zeker de laatste weken veel kritiek te verduren. Bij Barça deelt hij regelmatig in de malaise.

Bayern München herkent echter zijn potentieel en wil hem een nieuwe kans geven in de wereldtop, waar FC Barcelona inmiddels niet meer bij hoort. De Spaanse grootmacht komt dit jaar uit in de Europa League en staat in Spanje slechts in de subtop. Niet alleen Bayern zou hem op de korrel hebben. Eerder al werd geschreven over een mogelijke transfer naar Manchester City.

De 24-jarige spelmaker werd afgelopen woensdag tegen Rayo Vallecano nog op de bank geposteerd. Tegen Deportivo Alavés keerde hij zondagavond terug in de basis en groeide hij prompt uit tot matchwinner: hij was de maker van de beslissende 0-1.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd