"Hendrix is alsof je Finland kiest terwijl je naar Zuid-Spanje wilde"

24 januari 2022, 08:54

Jorrit Hendrix is in beeld om het middenveld van Feyenoord te versterken, zo meldde het Algemeen Dagblad zondagmiddag na de gewonnen wedstrijd op bezoek bij NEC (1-4). De oud-PSV'er is bij Spartak Moskou op de reservebank beland en zou daarom een overstap naar Rotterdam-Zuid overwegen.

Aan tafel bij ESPN wordt de komst van de middenvelder echter in twijfel getrokken. Hedwiges Maduro bekende de voormalig international uit het oog te zijn verloren. "Hij was altijd een speler die veel gaf, maar hij had nooit iets speciaals. Hij past wel bij Feyenoord, want hij is van het harde werken. Maar als ik Feyenoord was, zou ik eerder iets doen op de backpositie. Een type-Mazraoui halen, dat zou goed zijn."

Ook Kees Kwakman is niet overtuigd. "Ze wilden eerst voor Joey Veerman gaan en daarna voor Riechedly Bazoer, maar komen nu bij Hendrix uit. Dat is toch net alsof je naar Zuid-Spanje wil, maar toch reist naar Finland?", grapt de oud-verdediger. "Hendrix lijkt me bovendien geen Slot-speler. Misschien wordt hij puur gehaald als back-up, maar ik ben niet zo'n fan."

Hendrix kwam in Rusland dit seizoen pas acht competitiewedstrijden in actie. Hendrix, die bij PSV driemaal landskampioen werd, zat ook afgelopen seizoen vooral op de bank. De eenvoudig international is bij Spartak ploeggenoot van landgenoot Quincy Promes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen