Ferguson reageert op vertrek Van Nistelrooy

Ger
3 augustus 2006, 22:36

Alex Ferguson heeft op een persconferentie uitgelegd waarom Ruud van Nistelrooy is vertrokken naar Real Madrid. "Elke speler past zich verschillend aan. Ruud was apart op zijn eigen manier", aldus Ferguson tegenover de BBC.

Voor Ferguson was het lastig om Van Nistelrooy afgelopen seizoen op de reservebank te plaatsen. "Het is voor een manager erg moeilijk om bij grote wedstrijden twee of drie twijfelgevallen aan de kant te zetten. Dat kan komen omdat het fantastische spelers zijn, fantastische spelers zijn geweest in het verleden of omdat je een speciale relatie met ze hebt", legt Ferguson uit. "Het enige wat je dan kan doen is hopen dat ze je beslissing begrijpen. Het komt natuurlijk wel eens voor dat een speler het niet met je eens is, maar dat kan gebeuren."

Van Nistelrooy kwam eind vorig seizoen bijna niet meer aan spelen toe en beleefde ook nog eens een teleurstellend WK met Oranje. Hij verkaste vorige week naar Real Madrid en debuteerde donderdagavond in het oefenduel tegen Reggina. Van The Man speelde de gehele eerste helft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen