'Crystal Palace gaat vol voor de komst van Van de Beek'

25 januari 2022 – Crystal Palace gaat vol voor de komst van Donny van de Beek. De Engelse club werd eerder samen met Valencia genoemd voor de middenvelder van Manchester United, maar volgens Sky Sports gaat de middenmotor in de Premier League zich spoedig melden voor de oud-Ajacied.

'Crystal Palace gaat vol voor de komst van Van de Beek'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Eerder op de dag kwam transferspecialist Fabrizio Romano al naar buiten met de mededeling dat Valencia en Crystal Palace belangstelling hebben voor Van de Beek, maar mogelijk komt de overgang dus in een stroomversnelling. De nummer dertien van de Premier League is op zoek naar een nieuwe middenvelder, terwijl de international – ook alvast met het oog op het WK dit jaar december – graag meer speelminuten wil maken.

Manchester United is onder voorwaarden bereid om mee te werken aan een huurtransfer van Van de Beek, ondanks dat Rangnick hem graag zou willen houden. Alleen als het financieel aantrekkelijk is, dan zijn The Red Devils bereid om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Ook omdat hij in de zomer dan mogelijk meer geld oplevert bij een transfer. Of Van de Beek zelf open staat voor Crystal Palace, is onbekend.

Lees ook: 'Vertrek Vd Beek weer aan de orde: twee nieuwe geïnteresseerden'

Een koopoptie is voor Manchester United echter op voorhand sowieso geen optie. De Engelse grootmacht wil wachten tot de nieuwe manager aangesteld wordt voor het komende seizoen en die een oordeel laten vellen over Van de Beek. Mogelijk dat er anders dan onder Ralf Rangnick wel meer perspectief komt voor de Nederlander.

Reacties

Premier League

gerelateerd