PSV geeft in bloedvorm verkerende megatalent Bakayoko kans bij de A-selectie

25 januari 2022, 22:47

Johan Bakayoko (18) krijgt van Roger Schmidt de kans om zich te laten zien bij de hoofdmacht van PSV. Het megatalent verkeert in een absolute bloedvorm, met zes goals en vier assists in de laatste drie duels in de Eerste Divisie. Daarmee is bovendien een einde gemaakt aan het gerucht van een mogelijk wintersvertrek.

Het Eindhovens Dagblad weet namelijk dat PSV Bakayoko gaat laten meetrainen met de hoofdmacht. 'Zowel Bakayoko als Van Nistelrooy prediken daarbij geduld, in de wetenschap dat excelleren bij Jong PSV nog niet betekent dat dat zomaar in het eerste elftal gebeurt', schrijft het regionale dagblad over de stap van de Eindhovenaren.

De geruchten dat de Belgische aanvaller mogelijk verhuurd zou worden aan het geïnteresseerde Fortuna Sittard, zijn volgens het ED 'nergens op gebaseerd'. 'De Limburgse club zou het graag willen, maar Bakayoko voelt zich uitstekend bij Van Nistelrooy en het plan dat de trainer en PSV met hem heeft', schrijft het medium over de vermeende belangstelling.

Lees ook: Kraay ziet bij PSV 'nieuwe Madueke' rondlopen

Bakayoko speelt sinds 2019 in Eindhoven, dat hem destijds oppikte bij Anderlecht. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en inmiddels is hij een vaste waarde bij de ploeg van Van Nistelrooy. In totaal maakte hij dit seizoen twaalf doelpunten en gaf hij negen assist in 21 wedstrijden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen