'Ajax overlegt intern over vertrekwens Tagliafico naar Barcelona'

26 januari 2022, 08:41

Ajax en FC Barcelona voeren nog altijd gesprekken over de mogelijke transfer van Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback is in Amsterdam op de bank beland en heeft daardoor de nadrukkelijke wens om te vertrekken. Dinsdag zijn er opnieuw gesprekken gevoerd over een transfer.

Dat meldt Fabrizio Romano. Ajax heeft inmiddels intern overleg gevoerd over het mogelijke vertrek van de linksachter. Hoewel hem een overstap naar het buitenland wordt gegund na jaren van trouwe dienst, geldt Tagliafico als uitmuntende vervanger voor het geval dat Daley Blind afwezig is. Zijn vertrek heeft dan ook deels te maken met of Ajax een vervanger kan vinden.

Sinds afgelopen zaterdag zet Tagliafico zelf vol in op een transfer naar FC Barcelona, de club waar zijn landgenoot Lionel Messi uitgroeide tot legende. Daardoor is Barça ongekend populair in Argentinië. Hij heeft daarom bij het bestuur van de Amsterdammers aangegeven dat een stap naar FC Barcelona de kans van zijn leven is en dat hij hoopt op medewerking.

Tagliafico werd in januari 2018 opgepikt door Ajax in zijn geboorteland en groeide direct uit tot vaste waarde. In het historische Champions League-seizoen 2018/2019 speelde de linkspoot een belangrijke rol in het succes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen