Ajax onderuit tegen Utrecht; nieuwe Willem II'ers bewijzen zich

26 januari 2022, 16:28

Ajax moest woensdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd zijn meerdere erkennen in FC Utrecht. De bezoekers wonnen met 0-1 dankzij een goal van Moussa Sylla. Daar moet wel bij worden vermeld dat de Amsterdammers, net als FC Utrecht, met een reserveploeg speelden.

Zo waren het reserves als Davy Klaassen, Devyne Rensch, Danilo, Mohamed Daramy en jeugdspelers als Kian Fitz-Jim, Christian Rasmussen en Youri Regeer die namens Ajax aan de aftrap verschenen. Ook FC Utrecht speelde niet met de sterkste elf, met een basisspeler die in het bijzonder opviel. Tommy St. Jago maakte zijn rentree na een halfjaar blessureleed.

Ook Sylla had er overigens enige tijd uitgelegen. De aanvaller maakte pas afgelopen weekend tegen Sparta (0-3) zijn rentree, was daarbij direct goed voor een assist en tekende vandaag dus voor het enige doelpunt. Utrecht kreeg vanaf de penaltystip nog een kans om die score te verdubbelen, maar Simon Gustafson wist Jong Ajax-keeper Charlie Setford niet te passeren. 

Willem II - Roda JC 3-2

Willem II nam het in een oefenduel op tegen Roda JC. De Tilburgers namen deze week Jizz Hornkamp over van FC Den Bosch en de spits liet zich direct gelden. Hij opende de score en verdubbelde deze even later ook. Bij de derde treffer was een andere versterking betrokken: debutant Kilian Ludewig gaf de assist op de 3-0 van Argyris Kampetsis. Door doelpunten van Dailon Livramento en Jimmy Vijgen kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd, maar het bleek niet meer genoeg om de Eredivisionist te verslaan.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen