België na vanavond mogelijk niet langer 's werelds beste

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 januari 2022 – België is na vanavond mogelijk niet langer de nummer één van de FIFA-ranking. De Belgen staan op het punt om de koppositie kwijt te raken aan Brazilië.

België na vanavond mogelijk niet langer 's werelds beste

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het verschil tussen België en Brazilië is miniem: slechts twee punten (1828 om 1826 punten). Waar de Rode Duivels deze interlandperiode niet in actie komen, nemen de Brazilianen het de komende week in de WK-kwalificatiecyclus op tegen Ecuador (vanavond) en Paraguay (woensdag).

Winnen de Brazilianen van Ecuador, dan mogen zij zich virtueel de nieuwe nummer één van de wereld noemen. Voor België komt dan een einde aan een tijdperk van ruim drie jaar. Sinds 20 september 2018 mogen onze zuiderburen zich 's werelds beste noemen, al hebben zij die status niet kunnen bevestigen met het winnen van een tastbare prijs.

België moet de koppositie definitief afstaan aan Brazilië als de ploeg van bondscoach Tite ook het duel met Paraguay in winst weet om te zetten. Op 10 februari zal de FIFA de nieuwe wereldranglijst bekendmaken. Oranje bezet op dit moment de tiende plaats.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd