Belletje Bergkamp wakkerde interesse in Van de Beek aan

27 januari 2022, 20:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een belletje van Dennis Bergkamp heeft de interesse van Crystal Palace in Donny van de Beek aangewakkerd, zo claimt Sky Sports. De voormalig aanvaller nam onlangs contact op met oud-ploeggenoot Patrick Vieira met de mededeling dat de 24-jarige middenvelder openstaat voor een tijdelijk vertrek bij Manchester United.

Dat Bergkamp op de hoogte is van de vertrekwens van Van de Beek, heeft te maken met het feit dat de twee elkaar goed kennen. Van de Beek is namelijk de schoonzoon van de voormalig voetballer. Sinds een aantal jaar is de middenvelder van Manchester United samen met Estelle Bergkamp. In november maakten de twee bekend een kleintje te verwachten.

Bergkamp vertelde Vieira, die hij goed kent van hun gezamenlijke tijd bij Arsenal, dat Van de Beek deze maand mogelijk is op te halen bij Manchester United. De trainer van Crystal Palace maakt sindsdien werk van de komst van de voormalig speler van Ajax. De clubs zijn met elkaar in onderhandeling over een huurtransfer. Vieira probeert ondertussen Van de Beek te overtuigen om de komende maanden op Selhurst Park door te brengen.

Van de Beek wil vanwege een gebrek aan speeltijd tijdelijk vertrekken bij Manchester United. De Nederlandse middenvelder kwam dit seizoen nog maar 68 minuten in actie in de Premier League. Bij Crystal Palace maakt hij meer kans op speeltijd. Valencia is naar verluidt ook geïnteresseerd in de negentienvoudig Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen