'Zoekend Newcastle komt uit bij Mainz voor St. Juste'

28 januari 2022, 09:55

Newcastle United zou opnieuw haar oog hebben laten vallen op een Nederlander. De steenrijk geworden Engelse club zou geïnteresseerd zijn in voormalig Feyenoorder Jeremiah St. Juste. Dat schrijft Sky Deutschland.

The Magpies werden eerder al gelinkt aan andere Nederlanders als Sven Botman (Lille) en Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen). Newcastle zou volgens het medium ver willen gaan om St. Juste over te nemen van FSV Mainz, de club waar hij sinds zijn vertrek bij Feyenoord voor uitkomt.

St. Juste – die ook voor sc Heerenveen speelde - zou een bedrag van circa vijftien miljoen euro moeten opleveren. Newcastle is vol overgave op zoek naar versterking voor de niet al te sterke achterhoede. Tot nu toe is die zoektocht alleen op de backpositie succesvol gebleken: Kieran Trippier werd overgenomen van Atlético Madrid.

St. Juste zou volgens Sky als 'tussenoplossing' kunnen dienen, nu de grote vissen nog niet naar St. James' Park lijken te willen komen. Voor St. Juste zou de overgang naar Newcastle een mooie volgende stap in zijn loopbaan kunnen zijn. Mainz betaalde in 2017 ongeveer zeven miljoen euro voor zijn diensten en lijkt St. Juste dus met flinke winst te kunnen doorverkopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen