'FC Twente laat oog vallen op ADO Den Haag-revelatie'

28 januari 2022, 09:50   Bijgewerkt: 28 januari 2022, 10:22

FC Twente hoopt voor het sluiten van de winterse transfermarkt zaken te doen met ADO Den Haag. De nummer vier van de Eredivisie heeft zijn oog laten vallen op Sem Steijn.

Dat onthult Vincent Schildkamp in het ESPN-programma Voetbalpraat. "FC Twente wil hem graag binnenhalen", aldus de commentator. Steijn zou na Vicente Besuijen de tweede sterkhouder kunnen worden die ADO deze winter verlaat. De twintigjarige aanvaller werd onlangs verkocht aan Aberdeen.

De twintigjarige Steijn beleeft dit seizoen zijn doorbraak in het profvoetbal. De aanvallende middenvelder was in 23 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie goed voor twaalf doelpunten en twee assists. Bij ADO Den Haag beschikt de zoon van trainer Maurice Steijn over een contract dat komende zomer afloopt. Twente lijkt hem zodoende voor een schappelijk prijsje te kunnen overnemen.

Twente heeft zich vooralsnog vrij koest gehouden op de transfermarkt. Er werd nog geen enkele speler aan de selectie van trainer Ron Jans toegevoegd. Wel nam de club uit Enschede deze maand afscheid van Dario Dumic, die zijn carrière in de 2. Bundesliga bij SV Sandhausen voortzet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen