PSV laat oog vallen op ervaren doelman van Arminia Bielefeld

28 januari 2022, 13:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft interesse in Stefan Ortega (29), zo onthullen het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De ervaren Duitse doelman beschikt bij Arminia Bielefeld over een aflopend contract. Ondertussen hoopt reservekeeper Yvon Mvogo de Eindhovense club de komende dagen nog te verlaten.

Het is niet aannemelijk dat Ortega deze transferperiode nog de overstap naar PSV maakt. Arminia Bielefeld wil de doelman namelijk aan zijn contract houden. Zijn komst is op dit moment ook niet echt nodig. Voor volgend seizoen moeten de Eindhovenaren waarschijnlijk wel een nieuwe keeper aantrekken, daar het huurcontract van Mvogo over een aantal maanden afloopt.

Het liefst wil Mvogo een dezer dagen nog een transfer maken. De van RB Leipzig gehuurde doelman is niet tevreden over de speeltijd die hij dit seizoen krijgt. Joël Drommel geniet het vertrouwen onder de lat, waardoor de Zwitserse goalie voornamelijk de bank moet warmhouden. Franse media brachten Mvogo deze week in verband met een overgang naar Girondins Bordeaux.

Maar PSV is niet van plan om Mvogo te laten gaan. Daardoor is de kans ook klein dat Ortega de komende dagen de overstap naar het Philips Stadion maakt. De doelman van Arminia Bielefeld staat er bij veel clubs goed op. Het management van de sluitpost laat aan VI weten dat meerdere clubs belangstelling hebben. Of PSV een van die clubs is, wordt niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen