'Narsingh na vertrek bij Feyenoord op weg naar Polen'

29 januari 2022, 14:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luciano Narsingh kan zijn loopbaan vervolgen in Polen. De aanvaller is na zijn vertrek bij Feyenoord transfervrij en staat daarom op de radar van Lechia Gdansk, zo melden Poolse media zaterdagochtend. Lechia Gdansk is momenteel de nummer vijf van Polen en kan zijn ervaring goed gebruiken.

Een transfer is echter nog niet in kannen en kruiken. De 31-jarige aanvaller heft namelijk momenteel nog te forse salariseisen, terwijl hij ook een contract voor twee seizoenen verlangt. De rechtsbuiten zou ruim dertig procent meer eisen qua salaris dan Lechia Gdansk hem wil en kan betalen, zo schrijft journalist Sebastian Staszewski van Sport Interia op Twitter.

Narsingh werd afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Twente, dat hem in de winter haalde als vervanger van de geblesseerde Vaclav Cerny. Daar schopte hij het in zeventien wedstrijden weliswaar tot één treffer en zes assists, maar FC Twente besloot hem niet langer aan zich te binden. Omdat zijn contract bij Feyenoord afliep, is hij sinds de zomer transfervrij.

ZIjn avontuur bij Feyenoord liep uit op een teleurstelling. Hij kon in Rotterdam niet zijn klasse tonen zoals bij SC Heerenveen en PSV, waar hij zich in de kijker speelde van het Nederlands elftal en een transfer naar Swansea City verdiende. In 2011/2012 beleefde de rechtsbuiten zijn beste seizoen. Bij Heerenveen scoorde hij acht keer en bereidde hij liefst 22 treffers voor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen