Willem ll winkelt in Groningen: huur met koopoptie voor Dammers

29 januari 2022 – Willem II heeft Wessel Dammers aan de selectie toegevoegd. De verdediger komt in eerste instantie op huurbasis over van FC Groningen, maar kan na het seizoen definitief de overstap maken door een koopoptie. De mandekker raakte aan het begin van deze voetbaljaargang zijn basisplaats kwijt in de Euroborg en mag zich nu dus bewijzen in Tilburg.

Willem ll winkelt in Groningen: huur met koopoptie voor Dammers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Bij FC Groningen had ik het gevoel minder perspectief op speeltijd te krijgen. Daarom kies ik er bewust voor om tijdens het seizoen een overstap te maken. Ik vind Willem II een club met een mooie uitstraling en supporters die het verschil écht maken. Bij uitwedstrijden in Tilburg ben ik altijd erg onder de indruk geweest van de sfeer hier", vertelt de verdediger op de website van zijn nieuwe werkgever.

Lees ook: 'Volgende aanwinst Willem II: middenvelder naar Tilburg'

De Tilburgers hebben elf duels op rij verloren, waar de club nog zo goed aan het seizoen begon. Dammers heeft er alle vertrouwen in dat de ploeg van Fred Grim het negatieve sentiment om kan draaien en dat de ploeg zich makkelijk handhaaft in de Eredivisie. "Met de kwaliteiten die zeker in deze groep zitten maar er wellicht op dit moment niet uitkomen, moeten we een goede tweede seizoenshelft tegemoet kunnen gaan", aldus de verdediger.

Willem ll zette in eerste instantie in op de komst van RKC-aanvoerder Melle Meulensteen, maar de Waalwijkers wilde hem voor geen enkele mogelijkheid laten gaan. Volgens De Telegraaf werd zelfs een bod van één miljoen euro afgeslagen. Nu heeft Grim alsnog de beschikking over een extra verdediger.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd