Doelpuntloze na-middag in KKD: ADO bijt zich stuk op Superboeren

30 januari 2022 – ADO Den Haag heeft zich in eigen huis stukgebeten op een taai De Graafschap. De ploeg van trainer Ruud Brood kreeg een aantal goede mogelijkheden, maar het ontbrak aan de scherpte: 0-0.

Doelpuntloze na-middag in KKD: ADO bijt zich stuk op Superboeren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

ADO kreeg tegen de ploeg uit Doetinchem de kans om de druk op de directe promotieplaatsen - die momenteel worden bezet door FC Volendam en FC Emmen - op te voeren. Na een half uur zat de schrik er goed in in De Hofstad, toen aanvaller Eljero Elia met veel pijn naar de grond ging. De voormalig Oranje-international moest per brancard worden afgevoerd en gevreesd wordt dat hij voorlopig ontbreekt. 

Met Ricardo Kishna als vervanger binnen de lijnen, voerde ADO de druk op De Graafschap verder op. Thomas Verheydt leek op slag van rust dicht bij de openingstreffer, maar vond doelman Hidde Jurjus op zijn pad. In de tweede helft was de spits eveneens een aantal keer gevaarlijk, maar het was niet genoeg om De Superboeren te kloppen.

Almere City - Telstar 0-0
Ook Almere City en Telstar kwamen niet tot scoren. De thuisploeg, hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie, had het betere van het spel en zag doelman Nordin Bakker zijn razendsnelle debuut voor de club maken. De oud-keeper van FC Volendam werd deze week aangetrokken en verving de tijdens de wedstrijd geblesseerd geraakte Agil Etemadi. Bakker hield zijn doel schoon, omdat Telstar geen kans wist klaar te spelen. 

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd