'Ajax en Barça breken onderhandelingen Tagliafico af'

30 januari 2022 – Nicolas Tagliafico hoopte deze maand een transfer naar FC Barcelona te maken, maar dat kan hij op zijn buik schrijven. Marca maakt bekend dat de onderhandelingen tussen Barcelona en Ajax af zijn gebroken. De oorzaak daarvan is dat beide clubs geen overeenstemming bereikten over het transferbedrag én het niet eens werden over een ruildeal.

'Ajax en Barça breken onderhandelingen Tagliafico af'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Argentijn zag een transfer naar Spanje zelf zeker zitten en zou Ajax dan ook om een gunst hebben gevraagd om mee te werken aan een transfer. Ajax wilde echter meer geld zien dan Barcelona voor hem overhad, waardoor de onderhandelingen vastliepen. Eerder zou Barcelona Alex Baldé hebben aangeboden als ruilmiddel, maar Baldé zag dat zelf niet zitten.

Tagliafico heeft nog een contract tot de zomer van 2023, maar kan dit seizoen niet op een basisplaats rekenen. Daardoor wil hij graag vetrekken, maar trainer Erik ten Hag wil hem juist graag bij de selectie houden. Mocht het wel tot een deal zijn gekomen, zou Barcelona eerst weer salarisruimte vrij hebben moeten maken om Tagliafico in te schrijven.

Lees ook'Barça doet laatste poging; Ajax wil wel onderhandelen'

Ajax nam Tagliafico in 2018 over voor vier miljoen euro van Independiente. Al snel werd hij de onbetwiste nummer één en bereikte hij grote successen met Ajax, maar dit seizoen heeft Daley Blind de voorkeur. Hij zal moeten afwachten of een andere club zich voor de transferdeadline nog gaat melden. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd