West Ham United kan Ajax enorme dienst bewijzen met Nunez

30 januari 2022, 23:13

West Ham United kan Ajax in aanloop naar de Champions League-ontmoeting van Ajax met Benfica een enorme dienst bewijzen. Volgens Sky Sports wil de Engelse club op Transfer Deadline Day de topscorer van Benfica nog wegplukken. Sterker nog, de clubs zouden het zelfs al eens zijn over de transfersom van Darwin Nunez.

Nunez is dit seizoen een van de weinige smaakmakers van Benfica. In zestien competitiewedstrijden was hij maar liefst bij zeventien goals betrokken. Hij maakte namelijk zelf vijftien goals en bereidde er twee voor. Met zijn 22 jaar wordt hij gezien als groot talent, waar Ajax het weleens heel lastig mee zou kunnen krijgen.

Wat voor West Ham United wel vervelend is, is dat Nunez momenteel met Uruguay op pad is voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venuzuela van komende dinsdag. Gezien de clubs er onderling al uit zijn, zou dat nog de grootste sta-in-de-weg zijn voor de overgang van Nunez. Het bedrag dat in de deal is opgenomen, wordt niet bekendgemaakt door Sky Sports.

Lees ook: Benfica krijgt 17 dagen voor duel met Ajax tik te verwerken

Benfica draait in eigen competitie een teleurstellend seizoen. Het staat op de derde plek, met maar liefst acht punten achterstand op nummer één FC Porto. Woensdag 23 februari staat de eerste ontmoeting met Ajax op het programma en voor Ajax is het te hopen dat Nunez dan niet meer van de partij is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen