Royston Drenthe vindt nieuwe club, maar hoeft niet te verhuizen

31 januari 2022 – Royston Drenthe heeft een nieuwe club gevonden, maar hoeft niet te verhuizen. De enkelvoudig Oranje-international blijft actief in Murcia.

Royston Drenthe vindt nieuwe club, maar hoeft niet te verhuizen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 34-jarige Drenthe is bij Racing Murcia vertrokken en heeft een contract getekend bij stadgenoot Real Murcia. Daarmee maakt de linkspoot promotie, want Racing Murcia speelt op het vijfde niveau van Spanje en Real Murcia op het vierde.

Drenthe wordt door zijn nieuwe club gepresenteerd als een 'veelzijdige speler' met een 'uitstekend linkerbeen'. Racing Murcia is alweer zijn veertiende club. Eerder kwam hij uit voor Feyenoord, Real Madrid, Hércules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas, Xerxes, Sparta Rotterdam en Kozakken Boys.

Na een uitstekend jeugd-EK in 2017 maakte Drenthe voor vijftien miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid. Na zijn avontuur bij de Spaanse grootmacht ging zijn carrière in rap tempo bergafwaarts.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd