'Van Bronckhorst stunt en pikt speler op bij Juventus'

31 januari 2022, 11:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rangers hoopt zich maandag nog te versterken met Aaron Ramsey. De koploper van Schotland hoopt de middenvelder tot het einde van het seizoen te huren van Juventus, meldt Tuttosport. De 31-jarige Welshman moet Van Bronckhorst de komende maanden gaan helpen in de jacht op zijn eerste hoofdprijs.

Ramsey werd de laatste dagen in verband gebracht met diverse clubs, maar lijkt te kiezen voor een avontuur in Schotland. Ramsey komt bij Juventus weinig in de plannen voor en zakt na de aanstaande komst van Denis Zakaria, die wordt overgenomen van Borussia Mönchengladbach, opnieuw in de pikorde. Ramsey is er daarom klaar mee en vertrekt uit Turijn.

Ramsey, die dit seizoen pas drie competitiewedstrijden in actie kwam, wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Rangers. Daarmee komt tijdelijk een einde aan 2,5 jaar Juventus voor Ramsey, waar hij de hoge verwachtingen nooit in kon lossen. De middenvelder groeide nooit uit tot vaste waarde en pendelde tussen de bank en de basis.

Bij Arsenal beleefde hij zijn meest succesvolle periode. Namens de Londenaren schopte hij het tot 262 wedstrijden in de Premier League, waarin hij veertig keer trefzeker was.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen