'Imeri als zomerversterking in beeld bij Feyenoord'

31 januari 2022, 13:57

Feyenoord houdt de verrichtingen van Kastriot Imeri in het shirt van Servette FC nauwlettend in de gaten, zo maakt 1908 maandagmiddag bekend. De Rotterdammers hebben de 21-jarige middenvelder in beeld als zomerversterking. Feyenoord gaat zich op Deadline Day waarschijnlijk nog versterken met Philippe Sandler, terwijl João Teixeira op weg naar de uitgang is.

Imeri is een enkelvoudig Zwitsers international die ondanks zijn jonge leeftijd al een hoop ervaring in het profvoetbal heeft opgedaan. De middenvelder, die Kosovaarse roots heeft, werd opgeleid door Servette en speelt nog altijd in Genève. In alle competities kwam hij tot nu toe tot 137 optredens en negentien doelpunten. Bij Servette beschikt Imeri over een contract dat in de zomer van 2023 afloopt.

Feyenoord zal Imeri deze transferperiode niet meer halen. Daarentegen is Sandler wel op weg naar De Kuip. Hij wordt op huurbasis overgenomen van Manchester City. Daar staat waarschijnlijk het vertrek van Teixeira tegenover. De Portugese middenvelder, anderhalf jaar geleden voor anderhalf miljoen euro overgekomen van Vitória Guimarães, komt onder Arne Slot nauwelijks aan spelen toe. Famalicão is de club die hem uit zijn lijden wil verlossen.

Zo zit technisch directeur Frank Arnesen niet stil op Deadline Day. Na de komst van Sandler lijken de Rotterdammers overigens wel klaar op de transfermarkt. Hij wordt na Patrik Walemark (BK Häcken), Cole Bassett (Colorado Rapids) en Jorrit Hendrix (Spartak Moskou) de vierde winterversterking.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen