Heerenveen pakt door en presenteert 'ruwe diamant'

31 januari 2022 – De tweede Deadline Day-aanwinst van sc Heerenveen is een feit. De Friese club maakt via de officiële kanalen bekend dat Amin Sarr overkomt van Malmö FF. De twintigjarige Zweedse aanvaller heeft in het Abe Lenstra Stadion zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025.

Heerenveen pakt door en presenteert 'ruwe diamant'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen tast diep in de buidel voor de komst van Sarr. Naar verluidt is een bedrag van 2,3 miljoen euro met de transfer gemoeid. In Heerenveen heeft men dan ook hoge verwachtingen van de jeugdinternational. "We zijn heel blij en trots dat we Amin hebben weten vast te leggen", reageert technisch manager Ferry de Haan. "Hij is een jonge, snelle en fysiek sterke aanvaller met dreiging en een goed schot. Hij past in ons beleid en voldoet aan onze visie voor de toekomst. Amin is een ruwe diamant, die met een persoonlijk plan bij ons de volgende stappen kan zetten in z'n carrière."

Sarr is na Sydney van Hooijdonk (gehuurd van Bologna) de tweede aanvaller die deze winter door Heerenveen wordt aangetrokken. Daarmee heeft de Friese club het vertrek van Henk Veerman ruimschoots opgevangen. De boomlange aanvaller maakte vorige week de verrassende overstap naar FC Utrecht.

Eerder vandaag maakte Heerenveen de komst van Thom Haye wereldkundig. Hij is voor 750.000 euro overgenomen van NAC Breda. Daarmee staat de teller, wat inkomende wintertransfers betreft, op vier. Eerder werden ook Van Hooijdonk en Anas Tahiri (transfervrij overgekomen van CFR Cluj) binnengehaald.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd