FC Twente bevestigt komst Brenet: "Ik wil weer laten zien wie ik ben"

31 januari 2022, 21:44

FC Twente heeft zich versterkt met Joshua Brenet. De back komt over van TSG Hoffenheim, waar hij op het tweede plan was geraakt. In Enschede is Brenet de vervanger van de naar Parma vertrokken Jayden Oosterwolde.

"Ik kijk er naar uit om weer in Nederland te spelen", begint de oud-speler van PSV tegenover de clubkanalen van FC Twente. "FC Twente is een mooie club, met goede supporters en een prachtig stadion. Ik wil weer laten zien wie ik ben als voetballer en ik wil mijn carrière weer een boost geven."

Technisch directeur Jan Streuer is blij met de komst van Brenet, die door Hoffenheim al eens werd verhuurd aan Vitesse. "Na het vertrek van Jayden Oosterwolde naar Parma, wilden we onze selectie versterken met een extra vleugelverdediger", legt hij uit. "Joshua is ervaren en kan op beide backposities spelen. Hij is een goede versterking voor onze selectie."

Brenet stond de zomer van 2018 onder contract bij Hoffenheim, maar raakte daar steeds verder uit beeld. Dit seizoen beleefde Brenet zijn dieptepunt: de achterhoedespeler mocht bij Hoffenheim enkel nog opdraven in het tweede elftal van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen