Eiting verrast: contract bij Genk ontbonden, terugkeer naar Engeland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 januari 2022 – Op de slotdag van de transfermarkt heeft Carel Eiting voor een daverende verrassing gezorgd: de oud-Ajacied heeft zijn contract bij Racing Genk laten ontbinden en keert terug bij Huddersfield Town.

Eiting verrast: contract bij Genk ontbonden, terugkeer naar Engeland

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij de Engelse club speelde Eiting vorig seizoen ook al, toen The Terriers hem huurden van Ajax. Eiting werd door coach John van den Brom afgelopen zomer naar België gehaald, die op dat moment aan zijn eerste volledige seizoen bij de Belgische topclub begon.

Eiting slaagde er echter niet in om zich in het systeem van Genk te spelen en Van den Brom - de man die hem dus haalde - werd ontslagen na aanhoudende teleurstellende resultaten. Huddersfield is blij met de terugkeer van Eiting. "Dit is heel goed nieuws voor de club", zegt trainer Carlos Corberan. "Zoals we altijd zeggen: eens een Terrier, altijd een Terrier."

Het vierjarig contract, dat Eiting afgelopen zomer tekende bij Genk, is in onderling overleg ontbonden. Hij kwam in de verschillende competities samen 19 keer in actie, scoorde daarin niet en gaf één assist. Huddersfield is nog in de race voor promotie naar de Premier League met een zevende plaats in het Championship.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd