Feyenoord pikt transfervrije Sandler op: "Heel mooi"

1 februari 2022, 18:15

Philippe Sandler is de nieuwe speler van Feyenoord, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De club onderhandelde op Deadline Day al over een mogelijke huurdeal, maar inmiddels is bekend dat hij transfervrij naar De Kuip komt. In eerste instantie komt hij tot het einde van het seizoen, waarbij er wel een optie is om het contract met twee jaar te verlengen.

Frank Arnesen is blij met de verdediger. "Voor Philippe is Nederland bekend terrein. Door zijn jaren in het buitenland komt hij met meer ervaring terug. Daarnaast is hij fysiek sterker geworden. We verwachten dat hij als speler en wij als club daar veel profijt van zullen hebben Dat we er vlak voor de transferdeadline in geslaagd zijn een pure centrale verdediger als versterking binnen te halen is heel mooi en maakt ons ook in die linie minder kwetsbaar."

Sandler werd in de eerste seizoenshelft verhuurd aan het Franse Troyes, maar dat werd geen succes waardoor hij terugkeerde naar Manchester. Daar was zijn kans op speeltijd nog kleiner. De Engelse topclub wilde meedenken met de speler en heeft daarom besloten om hem transfervrij te laten gaan naar Nederland. Wel mag City hem terugkopen voor een vastgesteld bedrag als hij zich weer uitstekend weet te ontwikkelen.

In De Kuip moet de mandekker, die eerder indruk maakte bij PEC Zwolle, het gevecht aangaan met Gernot Trauner, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en Ramon Hendriks. Van Sandler wordt niet verwacht dat hij er meteen staat, aangezien hij dit seizoen slechts twee wedstrijden speelde in Frankrijk. Hij is dan ook gehaald met het oog op de toekomst, maar kan wel nodig zijn in het geval van een blessuregolf of corona-uitbraak binnen de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen